Η πρωτοποριακή και αξιόπιστη εφαρμογή Εμπορικής Διαχείρισης, καρπός της πολυετούς εμπειρίας και εφαρμοσμένης τεχνογνωσίας της Datastream, το οποίο εξασφαλίζει απρόσκοπτη λειτουργία με τον πιο ασφαλή και σίγουρο τρόπο. Το κορυφαίο αυτό λογισμικό έχει δημιουργηθεί εξαρχής σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία και αξιοποιώντας πλήρως τους επιχειρησιακούς πόρους καλύπτει συνολικά όλες τις μηχανογραφικές ανάγκες της επιχείρησής σας.
Eκμεταλευόμενη την αιχμή της τεχνολογίας, αποτελεί βασικό στοιχείο διαφοροποίησης της επιχείρησής σας, προσφέροντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεται, σε μια εποχή όπου απαιτείται η αξιοποίηση της πληροφορίας στο μέγιστο.    Ανεπτυγμένη σε τεχνολογία αιχμής, εξασφαλίζει ταχύτητα, ευχρηστία και ασφάλεια δεδομένων στις επιχειρήσεις προσφέροντας δυνατότητες ανάπτυξης.   
Διατίθεται σε προσιτή τιμή διαθέτοντας έτσi την βέλτιστη σχέση κόστους προς απόδοση & οικονομικό συμβόλαιο συντήρησης ιδιαίτερα χαμηλού κόστους.
Με την 20ετή εμπειρία της  Datastream AE στον χώρο της ολοκλήρωμένης μηχανογράφησης & τεχνικής υποστήριξης επιχειρήσεων.

 

Πωλήσεις
Διαχείριση Πωλήσεων Χονδρικής – Λιανικής παρακολουθώντας πλήρως όλα τα στάδια και εκδίδοντας όλα τα συνήθη Παραστατικά (Δελτία Αποστολής, Τιμολόγια, Αποδείξεις Λιανικής πώλησης & Παροχής Υπηρεσιών κλπ.) .
Πλήρη έλεγχο και διαχείριση των εκκρεμών Δελτίων Αποστολής,

Αγορές
Διαχείριση Αγορών και Εξόδων με δυνατότητα αναλυτικής ή όχι καταχώρησης των παραστατικών αγοράς και αυτόματη ενημέρωση των ποσοτήτων στην αποθήκη και της καρτέλας προμηθευτή.  

Πελάτες - Προμηθευτές  
Πλήρης διαχείριση πελατών/προμηθευτών με Έλεγχο ορθότητας ΑΦΜ, καταχώρηση σχολίων στην καρτέλα πελάτη / προμηθευτή ,Εμφάνιση οικονομικών στοιχείων πελατών / προμηθευτών ,καταχώρηση εισπράξεων και πληρωμών, αυτόματη δημιουργία κωδικών, αναζήτηση από κωδικό η Επωνυμία.

Αποθήκη  
Διαχείριση Αποθήκης με δυνατότητα αυτόματης εύρεσης ελεύθερων κωδικών, καταχώρησης και κωδικού barcode, κατηγορίες, πλήρη διαχείριση ποσοτήτων.
Παρακολούθηση των ειδών με ορισμό ορίων ασφαλείας, προς αποφυγή έλλειψης αποθεμάτων, Αυτόματος υπολογισμός ποσοστού κέρδους βάσει της Τιμής αγοράς. Αναζητήσεις αποθήκης βάσει ονομασίας , κωδικού ,κατηγορίας ή κωδ. Barcode.

Barcode
Πλήρη Διαχείριση Barcode με δυνατότητα επιλογής στις πωλήσεις και στις αγορές,
Λειτουργίας με κωδικό barcode , ενσωματωμένη γεννήτρια ετικετών barcode και
Διαχείριση ζυγιζόμενων ειδών με υπολογισμό τιμής από ποσότητα ή τιμή τεμαχίου.

Πληροφορίες - Εκτυπώσεις
Εκτυπώσεις με δυναμικές προεπισκοπήσεις και δυνατότητα εξαγωγής σε αρχείο .pdf  και άμεσης αποστολής με e- mail, σε πωλήσεις , αγορές ,πελάτες , προμηθευτές, αποθήκη, κινήσεις ειδών, ταμείου, εσόδων, εξόδων για στατιστική και λογιστική παρακολούθηση των πωλήσεων και αγορών της επιχείρησης.

Αξιόγραφα  
Διαχείριση Αξιογράφων με χαρακτηριστικά όπως:
Δυνατότητα απεριόριστων Κινήσεων, Φιλικό περιβάλλον , Πληθώρα εκτυπώσεων (ληξιάριο, cash flow κ.α.) 

Παραγγελίες Πελατών / Προμηθευτών
Το κύκλωμα των παραγγελιών συνδέεται αρμονικά με την τιμολόγηση, ενώ προσφέρει την δυνατότητα ημερομηνιακής παρακολούθησης των παραγγελιών.
Δυνατότητα μερικής ή ολικής εκτέλεσης της παραγγελίας (Back order) .

Last Updated (Monday, 22 March 2010 09:37)

 
Απομακρυσμένη Υποστήριξη

ammyy

beanywhere